ÜYELERİMİZE DUYURULUR

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ ÜYELERİ VE MECLİS ÜYELERİ SEÇİMLERİNİN  ÜYE LİSTELERİNİN İLANI

08.10.2017 Pazar günü Odamız hizmet binamızda yapılacak olan meslek komiteleri üyeleri ve meclis üyeleri seçimlerine ait 10 meslek grubunun seçme ve seçilmeye haiz üye listeleri Odamız ilan panosunda 25.09.2017 pazartesi  günü saat:09.00’dan 27.09.2017 Çarşamba günü saat 17.30 kadar üyelerimizin  incelemesi için asılacaktır.Üyelerimizin listelere yapacakları itirazlar askı süreci boyunca  Artuklu İlçe Seçim Kuruluna itiraz edilebilir.

Meslek Komitesi Üyeleri ve Meclis Üyeleri seçimleri hakkından  Yönetim Kurulu Başkanlığımıza veya Genel Sekreterliğimize müracaatta bulunularak her türlü bilgiyi alabilirler.

Mehmet Ali TUTAŞI

Yönetim Kurulu Başkanı

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Denetim ve Uyum Daire Başkanlığı (I) E-Fatura Hakkında

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Denetim ve Uyum Daire Başkanlığı (I) E-Fatura hakkında bilgiye ulaşmak için tıklayınız